Viexpo Virtual Export Event tulee taas!

26.–27. tammikuuta 2022 kokoamme yhteen eri markkinoiden asiantuntijoita, inspiroivia puhujia, kiinnostavia yrityscaseja, ja ennen kaikkea vientiä suunnittelevia, ja sitä jo tekeviä yrityksiä. Tule mukaan maksuttomaan huipputapahtumaan, saat ideoita ja apua oman yrityksesi viennin kehittämiseen.

 

Viexpo Virtual Export Event – tapahtuman tarkoituksena on inspiroida, rohkaista ja auttaa suomalaisia pk-yrityksiä kansainvälisille markkinoille. Ensimmäinen VVEE – tapahtuma järjestettiin marraskuussa 2020. Kolmen päivän aikana tapahtumassa oli mukana 136  yritystä eri puolilta Suomea. Mukana oli asiantuntijoita eri toimialoilta Alankomaiden, Norjan, Ruotsin, Iso-Britannian, USA:n, Italian, Espanjan, Ranskan, Saksan, Singaporen ja Puolan markkinoilta.

 

Tapahtuman aikana kuultiin useita eri yrityscaseja, mm. Relicomp Oy:n Marko Jyllilä, STH-Steel Oy:n Sven Grankulla ja El-Ho Oy:n Michael Johansson jakoivat omia kokemuksiaan yhteisessä keskustelussa.

Vuoden 2022 virtuaalitapahtumassa pääset kuulemaan mm. pienen suomalaisen Hopoti – yrityksen Australian valloituksesta, pääset tutustumaan upeaan Aurora Botnia – alukseen ja sen tuomiin logistisiin mahdollisuuksiin Suomen ja Ruotsin välillä, kuulet neljän Etelä-Pohjanmaalaisen metallialan yrityksen kokemuksia ja vinkkejä yhteisestä vientiprojektista Ruotsiin, pääset inspiroitumaan ja keskustelemaan vientimahdollisuuksista verkkokaupan avulla, kuulet miten Viexpon koordinoima NordicHub auttaa yritystäsi verkostoitumaan Pohjoismaisiin kumppaneihin ja potentiaalisiin asiakkaisiin, ja mikä tärkeintä, kasvatat omia verkostojasi, saat uusia tärkeitä kontakteja ja käsityksen siitä, miten lähdet etenemään omien vientisuunnitelmiesi kanssa.

 

Tapahtuman tämänhetkiseen ohjelmaan pääset tästä. Lopullinen sisältö ja aikataulut tarkentuvat vuoden 2021 loppuun mennessä. Jos sinulla on joku teema, jota erityisesti haluaisit tapahtumassa käsiteltävän, kerro siitä Caritalle tai Matiakselle.