Viexpo Virtual Export Event tulee taas!

26.–27. tammikuuta 2023 kokoamme jälleen yhteen eri markkinoiden asiantuntijoita, inspiroivia puhujia, kiinnostavia yrityscaseja, ja ennen kaikkea vientiä suunnittelevia, ja sitä jo tekeviä yrityksiä. Tule mukaan maksuttomaan huipputapahtumaan, saat ideoita ja apua oman yrityksesi viennin kehittämiseen.

 

Viexpo Virtual Export Event – tapahtuman tarkoituksena on inspiroida, rohkaista ja auttaa suomalaisia pk-yrityksiä kansainvälisille markkinoille. Ensimmäinen VVEE – tapahtuma järjestettiin marraskuussa 2020. Kolmen päivän aikana tapahtumassa oli mukana 136  yritystä eri puolilta Suomea. Mukana oli asiantuntijoita eri toimialoilta Alankomaiden, Norjan, Ruotsin, Iso-Britannian, USA:n, Italian, Espanjan, Ranskan, Saksan, Singaporen ja Puolan markkinoilta.

 

Tapahtuman aikana kuultiin useita eri yrityscaseja, mm. Relicomp Oy:n Marko Jyllilä, STH-Steel Oy:n Sven Grankulla ja El-Ho Oy:n Michael Johansson jakoivat omia kokemuksiaan yhteisessä keskustelussa.

Vuoden 2022 tapahtumassa saimme kuulla mm. pienen suomalaisen Hopoti – yrityksen Australian valloituksesta, tutustuimme upeaan Aurora Botnia – alukseen ja sen tuomiin logistisiin mahdollisuuksiin Suomen ja Ruotsin välillä, kuulimme neljän Etelä-Pohjanmaalaisen metallialan yrityksen kokemuksia ja vinkkejä yhteisestä vientiprojektista Ruotsiin, saimme inspiroitua ja keskustella vientimahdollisuuksista verkkokaupan avulla.

Kuulimme myös miten Viexpon koordinoima NordicHub auttaa yrityksiä verkostoitumaan Pohjoismaisten kumppanien ja potentiaalisten asiakkaiden kanssa, ja mikä tärkeintä, saimme kasvattaa omia verkostojamme, saimme uusia tärkeitä kontakteja ja käsityksen siitä, miten lähteä etenemään omien vientisuunnitelmiemme kanssa.

Tapahtumannauhoituksia voit katsella YouTube-kanavamme kautta.