Elintarvikeyritykset Ruotsin markkinoille

Vuoden 2020 VVE-tapahtumassa ohjelmaan kuului elintarvikealan yrityksille suunnattu esitys aiheesta, Miten elintarvikeyritys voi päästä Ruotsin markkinalle. Asiantuntijana toimi Anders Holm (Borkan Business Partner AB), jolla on kahdenkymmenen vuoden kokemus viennistä pääasiassa elintarvikealalta. Hänen erikoisosaamisensa on vientistrategioiden suunnittelu ja toteuttaminen.

 

Elintarvikealan yrityksille tarjottiin myös mahdollisuus Anders sparraukseen tapahtuman jälkeen, ja se toteutettiin muutaman valitun elintarvikeyrityksen kanssa. Vuoden 2021 aikana Anders on myös tehnyt toimenpiteitä Ruotsin markkinalle neljän VVE-tapahtumaan osallistuneen yrityksen kanssa. Näistä yksi oli Närpes Grönsaker, ja yrityksessä oltiin erittäin tyytyväisiä.

 

”VVE-tapahtuma oli hyvin suunniteltu ja toteutettu ja yhteistyö Anders Holmin kanssa on sujunut hyvin Ruotsin markkinalle tehtyjen toimenpiteiden osalta”, Närpes Grönsakerin myynti- ja markkinointipäällikkö Jonas Lundström kertoo.

 

Viexpo Virtual Export Event 2022 -tapahtuman tavoitteena on inspiroida, rohkaista ja auttaa suomalaisia pk-yrityksiä kansainvälisille markkinoille.

Tule mukaan!

Nämä artikkelit voivat myös kiinnostaa sinua

Pohjoismaisille markkinoille ja edelleen maailmalle

Pohjanmaan kautta Pohjoismaisille markkinoille ja edelleen maailmalle! Tämä on Viexpolla kirkkaana mielessä toimintaa suunniteltaessa ja toteutettaessa. Viexpo Virtual Export Event 2022 tapahtumassakaan tätä ei ole unohdettu.   Ohjelmaan on saatu hienosti mukaan Ruotsin mahdollisuudet erityisesti elintarvikealan yrityksille, Pohjoismaisten verkostojen mahdollisuudet NordicHubin näkökulmasta sekä esimerkkinä yhteistyön

Digiosaaminen on liiketoiminnan elinehto

Viexpo Virtual Export Event 2022 -tapahtuman ohjelma alkaa olla hyvällä mallilla. Olemme saaneet mukaan monia kiinnostavia asiantuntijoita sekä useita kiinnostavia aiheita. Erityisesti digitalisaatioon ja tulevaisuuden digitaalisen osaamisen liittyvät teemat tuntuvat kovin ajankohtaisilta.   Pandemia on pakottanut meidät jokaisen ottamaan jonkinlaisen digiloikan, ja pääosin olemmekin osanneet

Alankomaiden markkinat

Marraskuussa 2020 järjestetyssä Viexpo Virtual Export Event – tapahtumassa oli yhtenä teemana Alankomaiden markkinat.   Asiantuntijoina toimivat Laura Dib Trademill Finland Oy:ltä ja Marc Wullings Skiprediltä. Osallistuvat yritykset pääsivät tutustumaan myös Rotterdam Partners – organisaatioon, Claudia Stolk kertoi miten he voivat auttaa suomalaisyrityksiä markkinoille pääsemisessä.