Alankomaiden markkinat

Marraskuussa 2020 järjestetyssä Viexpo Virtual Export Event – tapahtumassa oli yhtenä teemana Alankomaiden markkinat.

 

Asiantuntijoina toimivat Laura Dib Trademill Finland Oy:ltä ja Marc Wullings Skiprediltä. Osallistuvat yritykset pääsivät tutustumaan myös Rotterdam Partners – organisaatioon, Claudia Stolk kertoi miten he voivat auttaa suomalaisyrityksiä markkinoille pääsemisessä.

Mielenkiintoisen puheenvuoron piti myös Joel Dori Startup Amsterdam – organisaatiosta.

 

Meillä osallistujilla tuli kyllä heti sellainen fiilis, että voi kun päästäisiin porukalla käymään Alankomaissa ja voitaisiin tutustua eri toimijoihin ja markkinoiden mahdollisuuksiin. Toivottavasti jossain kohtaa päästäänkin!

Alankomaat – teemapäivän aikana yritykset tekivät ihan kunnolla hommia Marcin ja Lauran ohjauksessa. Jokainen yritys kävi läpi omaa tilannettaan ja arvioi vientivalmiuttaan.

 

Teemapäivän seurauksena mm. Aulis Lundell Oy on lähtenyt tekemään Marcin ja Lauran kanssa toimenpiteitä markkinaselvityksen ja markkinoille menon osalta.

”Viexpon virtuaalitapahtumassa oli monta kiinnostavaa sisältöä ja yksi niistä oli tämä Alankomaat – teema. Tapahtuman ansiosta löysimme hyvät kumppanit markkinamahdollisuuksien selvittämiseen ja toivottavasti myös kaupankäynnin aloittamiseen” toteaa liiketoimintajohtaja Jukka Suutari.

Nämä artikkelit voivat myös kiinnostaa sinua

Kokemuksia elintarvikeviennistä, Pohjoismaiset markkinamahdollisuudet ja klusterirakentaminen

Viennin ja kansainvälistymisen edistämisen virtuaalitapahtuma Viexpo Virtual Export Event 2023 järjestetään nyt kolmatta kertaa 26.-27.1.2023. Tämän kertainen tapahtuma rakentuu etenkin neljän pääteeman ympärille; erottautuminen digikanavissa, pohjoismaiset markkinamahdollisuudet, kokemuksia elintarvikeviennistä, ja klusterirakentaminen. Tässä jutussa kerromme tarkemmin perjantain ohjelmasta, jossa käsitellään kolmea näistä neljästä teemasta.   Kokemuksia

Erottautuminen digikanavissa ja Pohjoismaiset markkinamahdollisuudet

Viexpo Virtual Export Event 2023 -tapahtuman ohjelma alkaa vähitellen muodostua. Tämä viennin ja kansainvälistymisen edistämisen virtuaalitapahtuma järjestetään nyt kolmatta kertaa 26.-27.1.2023. Tämän kertainen tapahtuma rakentuu etenkin neljän pääteeman ympärille; erottautuminen digikanavissa, pohjoismaiset markkinamahdollisuudet, kokemuksia elintarvikeviennistä, ja klusterirakentaminen. Tässä jutussa kerromme torstain kahdesta ensimmäisestä teemasta ja

Elintarvikeyritykset Ruotsin markkinoille

Vuoden 2020 VVE-tapahtumassa ohjelmaan kuului elintarvikealan yrityksille suunnattu esitys aiheesta, Miten elintarvikeyritys voi päästä Ruotsin markkinalle. Asiantuntijana toimi Anders Holm (Borkan Business Partner AB), jolla on kahdenkymmenen vuoden kokemus viennistä pääasiassa elintarvikealalta. Hänen erikoisosaamisensa on vientistrategioiden suunnittelu ja toteuttaminen.   Elintarvikealan yrityksille tarjottiin myös mahdollisuus