Alankomaiden markkinat

Marraskuussa 2020 järjestetyssä Viexpo Virtual Export Event – tapahtumassa oli yhtenä teemana Alankomaiden markkinat.

 

Asiantuntijoina toimivat Laura Dib Trademill Finland Oy:ltä ja Marc Wullings Skiprediltä. Osallistuvat yritykset pääsivät tutustumaan myös Rotterdam Partners – organisaatioon, Claudia Stolk kertoi miten he voivat auttaa suomalaisyrityksiä markkinoille pääsemisessä.

Mielenkiintoisen puheenvuoron piti myös Joel Dori Startup Amsterdam – organisaatiosta.

 

Meillä osallistujilla tuli kyllä heti sellainen fiilis, että voi kun päästäisiin porukalla käymään Alankomaissa ja voitaisiin tutustua eri toimijoihin ja markkinoiden mahdollisuuksiin. Toivottavasti jossain kohtaa päästäänkin!

Alankomaat – teemapäivän aikana yritykset tekivät ihan kunnolla hommia Marcin ja Lauran ohjauksessa. Jokainen yritys kävi läpi omaa tilannettaan ja arvioi vientivalmiuttaan.

 

Teemapäivän seurauksena mm. Aulis Lundell Oy on lähtenyt tekemään Marcin ja Lauran kanssa toimenpiteitä markkinaselvityksen ja markkinoille menon osalta.

”Viexpon virtuaalitapahtumassa oli monta kiinnostavaa sisältöä ja yksi niistä oli tämä Alankomaat – teema. Tapahtuman ansiosta löysimme hyvät kumppanit markkinamahdollisuuksien selvittämiseen ja toivottavasti myös kaupankäynnin aloittamiseen” toteaa liiketoimintajohtaja Jukka Suutari.

Nämä artikkelit voivat myös kiinnostaa sinua

Elintarvikeyritykset Ruotsin markkinoille

Vuoden 2020 VVE-tapahtumassa ohjelmaan kuului elintarvikealan yrityksille suunnattu esitys aiheesta, Miten elintarvikeyritys voi päästä Ruotsin markkinalle. Asiantuntijana toimi Anders Holm (Borkan Business Partner AB), jolla on kahdenkymmenen vuoden kokemus viennistä pääasiassa elintarvikealalta. Hänen erikoisosaamisensa on vientistrategioiden suunnittelu ja toteuttaminen.   Elintarvikealan yrityksille tarjottiin myös mahdollisuus

Pohjoismaisille markkinoille ja edelleen maailmalle

Pohjanmaan kautta Pohjoismaisille markkinoille ja edelleen maailmalle! Tämä on Viexpolla kirkkaana mielessä toimintaa suunniteltaessa ja toteutettaessa. Viexpo Virtual Export Event 2022 tapahtumassakaan tätä ei ole unohdettu.   Ohjelmaan on saatu hienosti mukaan Ruotsin mahdollisuudet erityisesti elintarvikealan yrityksille, Pohjoismaisten verkostojen mahdollisuudet NordicHubin näkökulmasta sekä esimerkkinä yhteistyön

Digiosaaminen on liiketoiminnan elinehto

Viexpo Virtual Export Event 2022 -tapahtuman ohjelma alkaa olla hyvällä mallilla. Olemme saaneet mukaan monia kiinnostavia asiantuntijoita sekä useita kiinnostavia aiheita. Erityisesti digitalisaatioon ja tulevaisuuden digitaalisen osaamisen liittyvät teemat tuntuvat kovin ajankohtaisilta.   Pandemia on pakottanut meidät jokaisen ottamaan jonkinlaisen digiloikan, ja pääosin olemmekin osanneet